DÜZCE BOLU AR-GE Proje Pazarı Başvurular Başladı!

29 Mart 2024 Cuma

15-16 MAYIS 2024
Düzce Üniversitesi(DÜ), Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ), DÜSİMER, BAİBÜ-TTMER, Düzce Teknopark,  Bolu Teknokent, Düzce TTO işbirliği ve TÜBİTAK desteği ile gerçekleştirilecek olan DÜZCE BOLU AR-GE Proje Pazarı 2024 başvuruları başladı!

Proje Son Başvuru Tarihi
21 NİSAN 2024

Bu etkinlik, araştırmacıların, girişimcilerin, öğrencilerin ve şirketlerin bir araya gelerek projelerini tanıtmaları ve iş birliği fırsatlarını keşfetmeleri için bir platform sunmaktadır.
Başvuru için: www.argeprojepazari.com.tr/basvuru-formu/ bağlantısını ziyaret ederek başvuru formunu doldurabilirsiniz.

AR-GE Proje Pazarı Alt Temaları
• Makine/İmalat Teknolojileri
• Bilişim Teknolojileri
• Savunma Sanayi Teknolojileri
• Tıp ve Sağlık Uygulamaları
• Yapı Malzemeleri Üretimi ve Uygulamaları
• Enerji ve Alternatif Enerji Teknolojileri
• Kompozit Malzeme Teknolojileri ve Uygulamaları
• Elektrik ve Elektronik Teknolojileri
• Gıda ve Tarım Teknolojileri
• Çevre Teknolojileri
• Tekstil Sanayi Teknolojileri
• Kimya/İlaç Teknolojileri
• Nanoteknoloji ve Biyoteknoloji
• Diğer Teknoloji Alanları

Ödül Kategorileri
Ali Kuşçu Genç Yenilikçiler Ödülü: AR-GE projesini hayata geçirmek isteyen(proje sahibi) ÖN LİSANS ve LİSANS ÖĞRENCİLERİ bu kategoriye başvurabilmektedir.
  • Birincilik Ödülü: 30.000 TL
  • İkincilik Ödülü: 20.000 TL
  • Üçüncülük Ödülü: 10.000 TL

Uluğ Bey Bilim ve Araştırma Ödülü: AR-GE projesini hayata geçirmek isteyen(proje sahibi) ÖN LİSANS ve LİSANS MEZUN, LİSANSÜSTÜ /ÖĞRENCİ ve MEZUN, AKADEMİSYENLER bu kategoriye başvurabilmektedir.
  • Birincilik Ödülü: 75.000 TL
  • İkincilik Ödülü: 50.000 TL
  • Üçüncülük Ödülü: 25.000 TL

El-Cezeri Teknoloji Liderleri Ödülü: AR-GE projesini hayata geçirmek isteyen(proje sahibi) ŞİRKET SAHİPLERİ bu kategoriye başvurabilmektedir.
  • Birincilik Ödülü: 75.000 TL
  • İkincilik Ödülü: 50.000 TL
  • Üçüncülük Ödülü: 25.000 TL

Toplamda 360.000 TL Değerinde Ödül!
DÜZCE BOLU AR-GE Proje Pazarı 2024 kapsamında, üç kategoride dokuz farklı girişime toplamda 360.000 TL değerinde ödül ayni ve nakdi olarak verilecektir.