Yapay Zeka, Veri ve Robotik Forumu'nun (ADRF), 4-5 Kasım 2024

27 Eylül 2024 Cuma

Yapay Zeka, Veri ve Robotik Forumu'nun (ADRF) ikincisi, 4-5 Kasım 2024 tarihlerinde Hollanda'nın Eindhoven şehrindeki Evoluon'da gerçekleştirilecektir. AI, Veri ve Robotik Derneği (Adra), Avrupa Komisyonu ve yerel ev sahibi AiNed iş birliğiyle düzenlenecek olan bu etkinliğe, sanayi liderleri, araştırmacılar, politika yapıcılar ve profesyoneller katılabilecektir. Etkinlik, Avrupa'nın yapay zeka, veri ve robotik alanlarında egemenliğini güçlendirmeyi amaçlamakta ve Avrupa'nın bu teknolojilerdeki liderliğini sağlamayı hedeflemektedir.

Forumun ana hedefleri arasında, Avrupa'nın dijital altyapısının güçlendirilmesi, yenilikçilik ve rekabetçilik odaklı teknolojilerin geliştirilmesi yer almaktadır. ADR topluluklarını bir araya getirerek, bu teknolojilerin endüstri ve toplum üzerindeki fırsatları ve tehditleri tartışılacak, yeni iş birlikleri kurulacak ve Avrupa'nın bu alanda dünya lideri olmasını sağlayacak stratejiler belirlenecektir.

Etkinliğe kayıt olmak için tıklayın.

Etkinlik kapsamında ayrıntılı bilgi almak için tıklayın.

Adra üyesi olan kurum/kuruluşlardan sınırlı sayıda katılımcının seyahat masrafları TÜBİTAK tarafından karşılanacaktır. Sunum ve ikili görüşme planlaması yapan katılımcılara öncelik tanınabilecektir. Seyahat destekleri verilirken aynı kurum/kuruluştan/bölümden tek bir kişiye seyahat desteği verilmesine dikkat edilecektir. TÜBİTAK Ufuk Avrupa Seyahat Desteği Programı hakkında daha fazla bilgi için lütfen tıklayınız.